View Single Post
Vechi 18.06.2010, 22:37:23
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
" Nu ravni celor ce viclenesc , nici nu pizmui pe cei fara de lege , o , tu , cel ce esti cu adevarat cinstitor al Maicii lui Dumnezeu . Caci cei ce fac faradelegea , ca iarba se vor ofili . Nadajduieste la Atotputernica Stapana si Imparateasa cereasca , fa fapte bune si de vei indestula cu bogatiile ei . Caci mai bun este putinul cu darul Maicii Domnului , decat comori multe si pietre scumpe . Nadajduieste spre Domnul , sa ai nadejde si spre iubita Lui Maica si ti se vor indeplini toate cererile cele bune ale inimii tale " . ( Ps. Maicii Domnuluip-Ps. 36,3-5 )
Da, Cristian, este foarte frumos acest pasaj insa stii ceva?
Eu unul nu suport sa ma prefac ca totul este bine si sa-i am pe respectivii in preajma mea si sa dansez in aceeasi hora cu ei.
Imi pare rtau ca te dezamagesc dar mie imi este mult mai bine daca ii tin la distanta nu ma pup cu ei in asteptarea judecatii Lui cind , cum spune psalmul se vor ofili ca iarba.

Nu am nici o treaba cu ei, sa se lafaie cit vor in viclesuguri si smecherii golanesti, dar sa nu indrazneasca sa vina sa-mi spuna cum sa-mi traiesc eu viata.
Deci inca o data , repet, nu RIVNESC(cum zice psalmul) la ceea ce au ei obtinut prin tot felul de fitile , smecherii si tiganeli( si stiu ce vorbesc)
Ma dezamagesti daca tu esti unul dintre cei care accepta aceste compromisuri.

Last edited by andreicozia; 18.06.2010 at 22:39:30.
Reply With Quote