View Single Post
Vechi 19.06.2010, 10:02:47
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

In ortodoxie este o zicere: Mantuieste-te pe tine insuti si se vor mantui sute de oameni din jurul tau.Pana nu ne eliminam patimile si nu dobandim harul Duhului Sfant,orice incercare de a converti pe altii este inutila.Eu am incercat fata de doi prieteni ai mei din copilarie,si mai incerc si astazi cate putin,dar nu am reusit sa-i aduc la credinta.
Prin modul tau de a fi ,prin faptele tale,poti arata celorlalti ca este buna credinta ta.
Stim foarte bine ca singurul Adevar este in Biserica Ortodoxa,dar din pacate oamenii se lasa influentati mai repede in rau decat in bine,si de aceea unii aleg calea sectelor.Aici mai "ajuta" si cel viclean.
Pentru mine nu este indiferent la ce biserica se duce crestinul,pentru ca numai in Ortodoxie exista adevarul.O marturie poate fi si cea a lui Klaus Kenneth,care dupa 2 mil de km parcursi si ratacire prin religiile orientale a ajuns la Hristos in biserica protestanta.
Insa cu timpul,si-a dat seama ca adevarul intreg este in ortodoxie si dupa vreo cativa ani s-a botezat ortodox,la manastirea Essex.Si de 26 ani este ortodox,el care a trecut absolut prin toate religiile lumii.