Citat:
|
În prealabil postat de antiecumenism
Citat:
|
În prealabil postat de Mirean
Sebastiana, cum poti fi ortodoxa cand nu esti de cord cu conducerea BOR? Neascultarea nu te exclude din sanul Bisericii?
Raspunsul e simplu.."da" sau "nu".
Dar sufletul/ratiunea ta de protestant in devenire te face sa ne vorbesti numai despre relatia ta personala cu Dumnezeu. Ai parerile tale, separate de duhul Bisericii.
"Cate capete atatea pareri" - motto-ul protestantismului.
|
Eu cred ca Sebastiana este ortodoxa (are duhovnic, se spovedeste etc)si nu vad nici o atitudine protestanta la ea.Ascultarea ei este fata de duhovnicul ei (care banuiesc ca nu e ecumenist) si cred ca ea tine cont de Sfintii Parinti(spre deosebire de tine) si asculta de Dumnezeu.Deci nu trebuie sa faca ascultare de un sinod care s-a vandut masoneriei,unde majoritatea sunt ecumenisti (deci eretici).
Asa ca vad ca tu te iei de ea,de iei de P Calciu,de P Savatie de iei de toti ,esti ecumenist si nu vrei sa tii cont de parerea duhovnicilor si a Sfintilor care sunt impotriva ecumenismului.DECI CE FEL DE ORTODOX ESTI TU ?
|
Eu sunt un ortodox practicant care nu se opune deciziilor Sf Sinod. Consider ca ierarhii aia sunt mai "destepti" ca mine si daca s-au descurcat (altii ca ei) 2000 de ani cu Biserica in spatiul Romanesc o vor face si de acum inainte.
Dar de ai sarit asa in ajutorul Sebastianei? te simti cu musca pe caciula?
Si este esenta de protestant in ea: pune accent pe relatia ei cu dumnezei si interpreteaza fin proprie perspectiva adevarurile revelate, chiar daca nu recunoaste acest lucru. Citeste toate postarile ei.
Plus de asta este incapabila sa raspunda la o intrebare simpla care ar lamuri de ce parte se situeaza...
Decat sa vada adevarul, ca si tine, vede peste tot conspratii, masonerie, atacuri miselesti la adresa BOR...
Sa revenim totusi la cazul Tanacu.
Sebastiana, astept raspunsul tau simplu....