View Single Post
Vechi 20.06.2010, 02:07:30
solentina's Avatar
solentina solentina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Locație: in strainatate
Religia: Ortodox
Implicit Sicilia Catania

Si vin si eu cu o completare alaturi de postarea sorei noastre LapetitMoc ,in acesta seara am fost la o manifestare etnico-culturale organizata de o asociatie "CARITAS" se chiama,unde au participat toate etniile care se afla pe teritorul Siciliei si implicit in Catania.Si sa stiti ca suntem destui 18 la numar printre care am fost si noi comunitatea de romani stabiliti aici alaturi de Biserica Ortodoxa Romana de aici .Preotul nostru cu un grup de tineri au cintat cintecele noastre romanesti am preparat si mincare traditionala romaneasca ,a fost o incintare pentru italieni sa vada ca romanii nu sunt numai delicventi ,care fura si fac crime si altele ,ci si romani adevarati patrioti cu o cultura asa cum ii sta bine romanului.M-am simtit mindra ca a fluturat si steagul nostru romanesc printre celalate steaguri si m-am mai simtit mindra si cind toti cei prezenti ne-au aplaudat si au strigat "BRAVO ROMANIA".Asa ca cei care ne blameaza pe noi cei plecati in alte tari sa faca bine sa nu ne mai judece ,sa isi vada fiecare de neputintele lui si ca un sfat ,ar fi bine sa ne unim toti romanii de pretutindeni in Sfinta Rugaciune ,ca numai asa vom mai indrepta ceva in tara noastra.Si nu uitati un lucru :"Dumnezeu ne da atitea daruri cu o dragoste foarte mare ,iar noi primim darurile Lui ,dar nu cu aceeasi dragoste si bucurie pe care El ni le da".Bucurati-va fratilor cu ceea ce v-a dat Dumnezeu ,ca am vazut aici alte natii mult mai sarace decit noi si nici nu va puteti imagina cum traiesc .Reflectati mult inainte de a arunca vorbele,ca noi romani inca nu stim ce este aceea saracia.Dumnezeu sa va ajute pe toti acei neputinciosi si sa ii lumineze pe cei rataciti.Apropiati-va mai mult de biserica si de comuniunea cu Dumnezeu ,faceti mai multa rugaciune si o sa vedeti ,ca incet incet totul se va indrepta ,iar guvernanti nostri vor adopta masuri mult mai blinde ,nu asa dure ca cele de acum.Fiti buni fratii mei si iertati-ma .Doamne Ajuta.
Reply With Quote