View Single Post
Vechi 04.05.2007, 12:20:14
Democritis Democritis is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.05.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de cozia
Adevaratii crestini nu se socheaza la nimic si nu dau cu pietre nu stiu de unde ati scos-o si pe asta.
Adica un bun credincios nu-si accelereaza respiratia si nu-si da ochii peste cap la vederea unei preotese care slujeste la anglicani sau la mai stiu eu cine. Poate ca ati fost influientati din filme cine stie?

Adica noi nu ne socam la vederea unui copil bolnav care iese dintr-o gura de canal tragind din punga de aurolac si o sa ne socam la vederea unei femei slujitoare in biserica, mda, interesanta logica.... alte surse similare de tulburare profunda mai aveti?
Depinde in ce medii te invarti si ce esti/nu esti obisnuit sa vezi...
deacord cu ce spuneti Mirean.

Cat pentru Cozia, controlativa cand va adresati la cele scrise de mine. Nu dati dovada decat de bine "educat" sunteti.
Uitativa pe acest forum la ce scriu uni in directia homosexualilor, uitativa la credinciosi adepti ai extreme drepte politice. Uitativa la ce fel de ortodoxie agresiva si violenta se prezinta pe forumul Schitul Darvari (asa ca sa ma refer la o institutie a Biserici ortodoxe). Am auzit destule predici cu pledarea violentei in numele aparari credintei la uni preoti ,din pacate.
Nu sunt filme este realitatea. Asa ca ori scrieti civilizat cand va adresati mie, ori nu aveti decat sa scrieti de unul singur.
Reply With Quote