Citat:
În prealabil postat de Doriana
Bravo, mai, Zarathustra, ai intrat pe un forum crestin sa acuzi crestinii ca nu sunt crestini si ca nu au dragoste in timp ce te plangi ca esti atacat. Probabil crestinismul pentru tine inseamna : "Da, Zarathustra, ai dreptate", "Sa traiti domnu` Zarathustra!". De fapt ce te framanta pe tine si ce-i in capsorul tau? In ce problema nu ai loc de crestini? Te-ar satisface sa afli ca tot forumul acest devine ateu din pricina contributiei tale nepretuite la luminarea oamenilor? Si care ar fi castigul, mai precis? Am deveni toti ca tine? Mmmmm...nu, merci... 
|
Acuzatiile nu va erau adresate, erau ceva preventiv lansat avand in vedere experientele mele cu ortodocsii, si mai ales cu un personaj ce practica masiv atacul la persoana pe acest forum. Si ironiile nu imi demonstreaza ca ati inteles ce am scris. Nu doresc sa devina nimeni ca mine. Ar fi chiar o prostie sa ma copiati. Fiecare doar isi are propria personalitate si propriile valori. Asta ati adaugat-o asa din burta pentru a ma lua peste picior.
Si nu imi dovediti ca cele afirmate mai sus nu ar fi corecte. Pana la proba contrarie nici dumneavoastra nu sunteti crestina. Imi pare rau, dar asa vad eu lucrurile.