View Single Post
Vechi 20.06.2010, 14:44:36
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Zarathustra_revenind Vezi mesajul
Imi pare rau, dar cam ocoliti subiectul. Dar daca tot aduceti vorba: eu cum as putea sa va iau macar putin in serios cand vad ca nu sunteti nici macar voi cu adevarat credinciosi?
Fireste ca am o multime de motive pentru a nu fi credincios, dar s-ar presupune ca voi sunteti.
Si nu pareti sa realizati ceva. Eu nu va cer nimic. Eu doar va spun ce zice propria voastra Biblie si trag cateva concluzii de bun simt in ceea ce priveste unele dogme. Chiar credeti ca eu, ateul Zarathustra va cer sa fiti crestin? Sau chiar credeti ca va cer defapt ceva propriu-zis?Adica sa urmati nu stiu ce lege morala, sau sa faceti cutare lucru? Unde ati vazut asa ceva? Tot ce vi se pare ca v-as cere a fost scris intr-o nota fundamental crestina, dar eu nu cred in crestinism, insa dumneavoastra inteleg ca ati crede. Insa totusi nu va cred ca si credeti in mod serios.Imi pare rau, dar asta e viziunea mea .
Domnule draga, noi nu dorim sa reprezentam ceva in ochii dumitale sau sa va convingem de ceva. Noi spunem ca suntem crestini. Daca dumneata nu crezi asta, e dreptul dumitale, pe noi nu ne lezeaza cu nimic. Nu tinem sa iti facem pe plac. Daca om fi sau nu crestini, Dumnezeu stie. Cum se spune in pilda de astazi, ca multi de la rasarit si de la apus vor sta la masa lui Dumnezeu, iar fiii imparatiei (adica nu doar poporul ales, ci si noi, care ne zicem crestini, care am citit Evangheliile si am vazut Tainele) vor arde in gheena. Eu nu stiu in ce crezi dumneata sau in ce nu crezi, dar sa ne ajute Dumnezeu pe toti (si pe dvs, "ateul Zarathustra") sa ajungem in imparatia lui Dumnezeu!