Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
Inainte de a reveni la cazul Tanacu as vrea sa te intreb Mireanule ceva.Tu faci parte din BOR dar sa stii ca Biserica nu e reprezentata doar de sinodul BOR sau secretariatul Bor ci BISERICA ESTE INTREAGA COMUNITATE DE CREDINCIOSI.(SI MAI MULT AS ZICE BISERICA ESTE PAMANTEASCA SI CEREASCA-SFANTA TREIME,PUTERILE CERESTI,MAICA DOMNULUI,SFINTII-ADICA COMUNIUNEA DINTRE BISERICA PAMANTEASCA SI CEA CEREASCA).
Tu zici ca noi nu tinem cont de BOR (si cred ca te referi la Sinod ,secretariat etc) dar tu tii cont de BISERICA CEREASCA:SFINTII etc ? Deci ti cont de scrierile si invataturile Sfintilor, si ale marilor duhovnici ?
|
Te auzi ce spui? Vorbesti de "noi"-"voi" in BOR!!! Aici e marea buba. Nu ecumenismul, masonii, sectele etc ci rupturile din interior.
Pai daca am face ca tine...fiecare cu o parere proprie si cand nu ii place ceva se asociaza cuu unii si contesta deciziile Sinodului unde am ajunge? Cu ce ne-am deosebi de protestanti?
Ai tu acees la Biserica ceresca?
Cine i-a numit, in afara de tine, pe Pr Calciu (un pr din B Rusa fugit din tara in perioada comunista in timp ce pr cum e Cleopa stateau in inchisoare) si pe Bastovoi (acolitul unui ep. care a recunoscut ca e colaborator, dar are nerusinarea de a sta inca in functie) "mari duhovnici".
De ce nu scrie Bastovoi si de "seful" lui (sper ca de data vasta sa vezi ghilimelele), despre cum "premiza" el politicieni, multi dintre ei cu un trecut dubios?
|
NU AI RASPUNS LA INTREBARE;TII CONT DE SCRIERILE SI INVATATURILE SFINTILOR ?
|
Am rspuns mai sus, prietene.
Da. Tin.
Dar spre deosebire de tine nu scot deciziile Sf Parinti din contextul istoric.
Au mai fost niste "isteti" ca tine care s-au apucat sa vb de "fratii si surorile" lui Iisus, fara sa cunoasca contextul istoric si urmarile cred ca le cunosti...