Daca eu impusc pe cineva, iar victima moare pe masa de operatie, nu inseamna ca doctorii au omorat-o... Femeia a fost gasita aproape moarta de catre medicii... oricum, nu-i vorba despre asta...
faza cu `nu a avut intentie` e complet irelevanta... La fotbal, se fluiera fault indiferent de intentie sau nu... Exista si omor prin impudenta, sa stii... nu numai cu premeditare...
A iubi pe cineva nu inseamna a lua apararea in mod neconditionat... dar stii deja lucrul asta. Eu imi iubesc parintii, insa daca tatal meu greseste si da in cap cuiva sa zicem, nu inseamna ca trebuie sa ii iau apararea... Imi pare rau pt. el, insa as savarsi un act IMORAL daca as incerca sa sustin ca nu a facut un lucru rau...
Daca tot vorbesti de iubire, vad ca nu esti la fel de vehement in ceea ce ii priveste pe catolici de ex. Sau aici e altceva nu...? Dar ia zi, ce atitudinea sa aiba BOR fata de homosexualitate, in virtutea iubirii si iertarii tale netarmuite.... Sa ii faca preoti..., sa treaca cu vederea, sa ierte. daca un preot violeaza o femeie, ce sa faca biserica? Sa il ierte, nu, sa il primeasca in continuare `in templu`, sa il lase sa slujeasca, ca doar Dumnezeu, mila voieste si nu jertfa...
|