Citat:
Īn prealabil postat de glykys
|
Traducerile de care m-am folosit sunt de pe site-ul unei confesiuni care crede la fel ca dvs., in suflete nemuritoare. Dar, va multumesc pentru link-ul dat. Ma voi folosi de traducerile pe care mi le-ati recomandat.
Citat:
Domnule, nu am ciuntit cu intentia de denaturare,
|
Darcu ce intentie ati ciuntit? Ca lipseau cuvinte de la inceputul si sfarsitul frazei, ca nu va conveneau . Va era greu sa postati fraza in intregime?
Citat:
Ramai in credinta dumitale si pazeste ce zile vrei si ce zile nu vrei, dar nu mai lua ca ajutor pe un sfant care nu face altceva decat sa expuna dreapta credinta.
|
Nu iau ca ajutor pe un sfant parinte pentru credinta mea. Invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Apostoli (Sfanta Scriptura) imi sunt suficiente.
Fac referire la scrierile Sfintilor Parinti ca sa arat ca dvs. nu credeti cu adevarat in invataturile lor, ci faceti o selectie. Asa ca ar fi bine sa nu mai venti cu lozinca "noi credem in ceea ce ne-au invatat Sfintii Parinti".
Citat:
Despre cruce nu spui nimic, ai?
|
Daca deschideti un topic despre acest subiect, o sa va spun destule. Dar, nimic in plus fata de ceea ce am invatat de la Hristos si Apostolii Sai (care nu si-au facut niciodata semnul crucii, dar propovaduiau Crucea lui Hristos).