Subiect: Dumnezeu uraste?
View Single Post
Vechi 21.06.2010, 13:08:13
vsm vsm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Locație: Tara Maicii Domnului
Religia: Ortodox
Implicit "litera...ucide...DUHUL...DA VIATA..."

...as fi vrut sa va spun, mai intai ca va iubesc pe toti...apoi mi-am zis:ce-ar fi sa nu spun...noi, nu prea stim ce este IUBIREA...DUMNEZEU...avem asa o vaga idee (lectura, viata...)cuvintele Sfintei Scripturi nu trebuie taiate-n nu stiu cate...DUHUL DA VIATA, CREDINTA noastra este asa cum este...nici macar cat un bob de mustar...ca...am face toti minuni. Cel mai important este sa stim ca DUMNEZEU ESTE IUBIRE...VESNICA...cuvintele...sunt rezultatul unor ani...unor oameni...sa nu ne impiedicam in ele...DUMNEZEU NU URASTE.
DUMNEZEU ne vrea binele...fiecare va avea parte de ceea ce a cautat mai mult aici ...de ceea ce a dorit mai mult...daca in ultima clipa se pocaieste...DUMNEZEU ESTE DRAGOSTE...DRAGOSTEA CARE SE JERFTESTE...ce stim noi...ce intelegem noi...sa incercam sa ne coboram in iad...in fiecare dintre noi este un iad...si sa IL chemam sa ne ajute! DUMNEZEU ESTE IUBIRE...L-A DAT PE SINGURUL SAU FIU PENTRU NOI...daca ii intoarcem saptele EL NU O FACE...asteapta...ne asteapta pe fiecare in parte...EL ARE INDELUNGA-RABDARE...noi...sa incercam sa nu filosofam...IUBIREA SFANTA este cuu totul altceva decat credem noi...cei mai multi...astazi "a iubi" este altceva...decat atunci cand Avraam il lasa pe Lot sa-si aleaga pamantul...si totusi...atunci cand au fostt distruse cele doua cetati, Sodoma si Gomora, mai intai a venit pucioasa care i-a asfixiat si apoi focul...DUMNEZEU ESTE IUBIRE...suferintele vin peste noi datorita alegerilor noastre...DUMNEZEU ingaduie celui rau sa ne ispiteasca fiindca...asa, unii se trezesc si IL CAUTA DIN TOATA INIMA GASINDU-L...ma iertati!...incerc sa iubesc...credeti ca vom sti vreodata, aici, ce este IUBIREA?
[COLOR=#0000bf]"Asta imi este toata misiunea si rostul pe pamant, pentru care m-a inzestrat cu daruri – desi eu sunt nevrednic. Pentru asta sunt solicitat în toate partile, ca sa propovaduiesc iubirea lui Dumnezeu si sfintirea oamenilor prin iubire. De alte ganduri si rosturi sunt strain." Pr.Arsenie Boca[/COLOR]
Reply With Quote