Templul duhului sfant
Citat:
În prealabil postat de annajanette
Va rog cine doreste sa raspunda sa o faca strict la intrebare, ca teoriile despre fumat le stiu , dar vreau sa stiu strict in acest context, un raspuns.
multumesc
|
Daca fumezi...tu aduci in templul DUHULUI SFANT (fiindca trupul tau, al meu si al fiecarei fiinte umane, este numit in SFANTA SCRIPTURA:templu al DUHULUI SFANT) ceva ce nu-i face bine...Dumnezeu se intristeaza si tu stii ca ceea ce faci nu este bine; EL ESTE AJUTORUL NOSTRU...tot ceea ce facem bine facem fiindca EL NE AJUTA...DUMNEZEU asteapta sa intelegem care este VOIA LUI. DUMNEZEU NU DA BUZNA IN VIATA TA SI A MEA SA NE SPUNA CE SA FACEM...noi trebuie sa IL CAUTAM DIN TOATA INIMA...si cand IL cautam din toata inima intelegem ca MINUNEA aceasta care este organismul uman merita mai multa decat fum inhalat...ma iarta daca am spus ceva care sa te supere!
[COLOR=#0000bf]"Asta imi este toata misiunea si rostul pe pamant, pentru care m-a inzestrat cu daruri – desi eu sunt nevrednic. Pentru asta sunt solicitat în toate partile, ca sa propovaduiesc iubirea lui Dumnezeu si sfintirea oamenilor prin iubire. De alte ganduri si rosturi sunt strain." Pr.Arsenie Boca[/COLOR]
|