View Single Post
Vechi 21.06.2010, 15:57:16
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eclesiastul Vezi mesajul
Hristos a venit pe pamant pt ca atunci era vremea hotarata, nu a depins de Sf Maria. Nu stiu de unde aveti voi teoria asta care este absurda. Adica Dumnezeu nu putea veni pe pamant pt ca era constrans si nu avea cum sa vina. Sa fim seriosi....Adu-mi un argument plauzibil pt teoria asta.
Daca ai sa citesti profetiile din Daniel si din Isaia ai sa vezi ca venirea Domnului era stabilita pt o anumita perioada si nu era dependenta de Sf Maria. Sf Maria a fost aleasa sa poarte pe Mesia la fel cum Avraam a fost ales sa fie purtatorul semintei mesianice si asa mai departe.
Unde ai gasit tu in biblie ca HRISTOS ar fi putut sa vina pe pamint indiferent de cum era omul(femeia) sau ca putea sa se nasca din orcare fecioara din semintia lui Iuda ca eu nu pot sa gasesc.
Se spune clar ca numai din FECIOARA se poate naste HRISTOS iar tu spui ca nu este asa.Cind este spus in biblie FECIOARA nu se refera la fizic ci are conotatie spirituala este clar ca FECIOARA MARIA era fecioara si in fizic dar biblia ne arata ceva cu mult mai mult cind spune ca se va naste din FECIOARA.
Se pare ca tu nu poti vedea asta asa ca mai cauta si ai sa gasesti.
Reply With Quote