View Single Post
Vechi 22.06.2010, 16:12:47
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Dragi prieteni si dragi credinciosi ma uitam citeam cum fiecare are ceva de adaugat in legatura cu noi chiar daca evitam sa intram tot cineva trebuie sa intre si sa arunce cu noroi in noi in primul rand vreau sai raspund doamnei gabriela8 care a intrebat de ce nu ne luam cununia civila ,doamna draga noi suntem cununati religios la biserica cu nasi bine nu este ca o cununie dar nu traim in pacat ,de cununie civila nu am putut sa o luam pentruca mereu am avut grija de copii nostri sa le dam lor si ultimul banut fiecare isi iubeste in felul lui copilul si il ajuta dar multi sunt care nu le este frica de ziua de maine cum stam noi unde vom sta daca ne va da afara ,ma rog la Dumnezeu sa nu fi deranjat fiintele dragi care neau fost alaturi cu sufletul si ma rog sa nu se indoiasca de noi si cu siguranta sa stie ca nu am mintit cu nimic si oricand poate veni la noi ca orice am spune tot suntem aruncati cineva trebuie sa fie si rau ,ma rog pentru fiecare asa cum mas ruga pentru copii mei care ii iubesc cu tot sufletul si inima si doar ei mau impins sa cer ajutor si cand ii privesc imi sare inima din piept de mandra ce sunt am fetita care nu este la scoala dar scrie si socoteste am baiatul care face bastonase si numara pana la 20 zice poezii si abia acum merge primul an la gradinita stim ca in viata este greu si ne luptam pentru copii nostri indiferent in ce situatie si multi ne dusmanesc de ce oare ,pentruca isi doresc ceva ce nu au si sunt invidiosi si asta nu este bine caci Dumnezeu da la fiecare ce crede el le lipseste pe mine ma ales sa fiu mama sa cresc copii ,asa sa intamplat mia dat trei ingeri desi nu am o casa nu am ce sa le ofer dar mi ea dat si mia trimis in ajutor parinti care au sau nu copii si care Dumnezeu ea trimis stiind ca ma vor ajuta fara indoiala mereu stie ce face ,dragii mei prieteni va doresc tot ce este bun in viata ,copii mai frumosi si mai cuminti ca ai nostri ,bucurii si sanatate pentru ei dar niciodata durerea noastra cu care ne luptam zi de zi saracia sa nu va luptati cu asemenea situatii caci trebuie credinta mare si putere sa va dea Dumnezeu sa reusiti in viataiar pentru forfota ,parascheva si cine ne mai vb urat cititi vechiul testament si biblia sa vedeti ce scrie in ea si cu siguranta veti gasi linistea sufleteasca asa cum si noi neam gasito ,pentruca neam aratat adevarata fata am pus documente le poze si orice doar Dumnezeu a fost alaturi de noi iar Maica Domnului a vecheat asupra copiilor nostri in fiecare zi ,chiar daca au mancat o felie de paine o zi intreaga nu au plans si cand leam spus ca nu am au inteles si sau culcat mias dori din suflet sa arat intregii lumi viata noastra si nu miar fi rusine de adevar asa cum multi se ascund si nici numele nuil cunosti eu pot sa zic ma cheama iuliana am trei copii si am 25 de ani ,Dumnezeu are grija de fiecare si le da dupa sufletul lor asa cum merita fiecare credeti ca spunandumi oful va cer dumneavoastra ceva doamna sau domnule forfota sau cum va numiti ma uitam ca vb foarte vulgar cu multi din acest forum nu este de mirare ca vb si mie sau va legati de fiecare ,MIE NUMI VA FI FRICA IN ZIUA JUDECATII ,de la atatea greutati mias fi dorito de mult dar stiu ca trebuie sa mai astept ,Doamne ajuta .
Reply With Quote