View Single Post
Vechi 22.06.2010, 17:40:32
eclesiastul eclesiastul is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2010
Locație: Cluj
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gavriil Vezi mesajul
Pai tiam demonstrat ca acel copil nu putea sa fie nascut de un popor ci de o femeie care este FECIOARA MARIA pentru ca asa a zis DUMNEZEU cind a dat prorocilor din vechime toate cite leau scris despre FECIOARA.
nu mi-ai demonstrat nimic. ti-am spus de nenumarat ori ca Apocalipsa e o carte plina de simboluri. De exp tu chiar crezi ca balaurul era balaur? Biblia il prezinta pe Satan ca un inger de lumina si nicidecum un balaur.

Citat:
În prealabil postat de gavriil Vezi mesajul
FECIOARA MARIA este reprezentata si ca biserica LUI DUMNEZEU pentru ca din EA sa nascut IISUS HRISTOS asta nu inseamna ca poporul Israel nu a avut nici o contributie ci ca in FECIOARA MARIA a fost inplinirea poporului Israel pentru ca dintrun Israelit sa nascut IISUS HRISTOS.
De asta se spune ca de la Israel va veni MINTUIREA adica se va naste dintrun om Israelit dar noi stim ca MINTUIREA ESTE DATA DOAR DE DUMNEZEU si nu poate un popor sa dea MINTUIRE nimanui.

Dar tu nu vrei sa accepti asta nu ca eu nu pot sa iti demonstrez de fapt eu nu pot sa iti demonstrez ci biblia insasi iti arata dar tu nu vrei sa vezi asta ci o tii pe a ta sau invatatura altora.
Mai nu am ce accepta de vreme ce nu esti exact in afirmatii si mai mult, duci discutia de la un subiect la alt subiect si le amesteci.
Tu nu intelegi ca Hristos este considerat si fiul lui Avraam si al lui David. asta distruge argumentele tale, Hristos i-a fost promis lui Avraam cand i-a spus Dumnezeu ca din samanta lui va veni Mesia, fapt ce s-a si intamplat.
De ce nu vrei sa accepti lucrurile astea afirmate de Sf Scriptura? De ce ii zice Biblia Domnului ca e fiul lui David?Sau al lui Avraam?
Am senzatia ca tu vii cu invatatura altora, iei citate de la unu si de la altul si le trantesti pe forum.
Reply With Quote