View Single Post
Vechi 23.06.2010, 00:35:03
Panthera Panthera is offline
Banned

Data înregistrării: 13.06.2010
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de Laur28 Vezi mesajul
Da? Cauta pe internet despre protocoalele masoneriei si apoi intra si pe vigilantcitizen ca sa citesti despre ceea ce artistii de talie internationala (deci de pe continentul American) promoveaza prin intermediul videoclipurilor lor, precum Lady Gaga (dintre toate videoclipurile ei Alejandro este cel mai satanist, cu simbolul crucii inversat in jurul organelor ei genitale), Beyonce si multe altele. Interpretarile tine de domeniul conspiratiilor, dar sunt cat se poate de interesante, deci merita citite. Si daca citesti si de prin protocoalele despre care ti-am scris probabil ca se apropie ceva mai mult de realitate decat de SF. Din acele documente secrete (a caror vechime e mai mare de 100 de ani):
Ce tot aveti cu Lady Gaga???
Are musica frumoasa, videoclipurile nici mie imi plac. Dar nu-mi zice ca este satanista, te rog. Poate nu ti-ai dat seama, dar vrea sa sta in centrul atentiei si sa fie vorbita in toata lumea.
Si masoneria nu se ocupa de cantarete si actrite, nici sa bage simbole satanice in videoclipuri, esti chiar ridicol.
Satanismul nu are nimic de a face cu masoneria, nu esti mult informat pe argomentul asta.
Reply With Quote