Citat:
În prealabil postat de aetius
din diverse zvonuri am dedus ca acel vecin i-a facut o papusa si i-a infipt tot felul de ace si descantece diavolesti. acum ma simt eu tot mai rau.
---------------
In acest context ce pot sa fac sa ma apar, pe mine si membrii familiei mele ? mentionez ca fiul vecinului a murit in conditii suspecte, atac de inima la 25 de ani si el crede si acum ca unul din membrii familiei mele l-a bleastemat si eu stiu ca nu e asa .
|
Vezi unde duce suspiciunea exagerata bazata pe zvonuri?.............
Vecinul crede ca unul din voi i-a facut ceva de i-a murit baiatul (suspiciune exagerata dusa pina la extrem, pina la a junge sa creada), iar acum voi credeti ca vecinul v-a facut ceva de va merge rau (alta suspiciune exagerata dusa la extrem, dusa la nivel de "credinta")...
Asa cum nu e adevarat ca voi i-ati fi facut ceva necurat baiatului vecinului dar el tot crede asta, asa poate ca nu este adevarat nici ca vecinul v-ar fi facut ceva necurat voua...
Dar in mod cert, daca voua va intra in cap cum ca v-ar fi facut ceva, atunci sigur o sa va simtiti rau pt ca va autosugestionati si reinterpretati atribuind semnificatia oricarui eveniment negativ pe seama unor presupuse lucruri necurate.
Parerea mea e sa va tineti de biserica si invatatura bisericii si sa nu va bateti capul cu ce v-ar putea face unul sau altul.