View Single Post
Vechi 23.06.2010, 12:21:47
Panthera Panthera is offline
Banned

Data înregistrării: 13.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laur28 Vezi mesajul
Dar de unde stii tu ce este si ce nu e? Nu zic ca e. Nici ca nu-i. De altfel am si precizat ca acele interpretari pot tine de teoria conspiratiei. Mi s-au parut, insa, interesante pentru ca sunt bazate pe o documentare solida asupra culturilor pagane ale caror simboluri sunt preluate de masonerie si care apar intr-un numar foarte mare si in acele videoclipuri.
Masoneria se ocupa cu multe. Asta o stiu de la un mason. Nu am intrat in detalii. Atat mi-a spus, ca "oricum, exista mai multe loje, fiecare ocupandu-se cu diferite probleme". Daca aceasta organizatie guverneaza din umbra intreaga lume sau nu, putin imi pasa. Am adus in discutie acele protocoale nu pentru a trage un semnal de alarma asupra puterii francmasonilor, ci pentru a citi despre vulnerabilitatile omului, pentru ca oricine va citi sa isi dea seama ca nu e departe de omul salbatic descris in acele texte si sa incerce sa se corecteze, si despre metodele de a-l inrobi folosindu-se de ele, pentru a lua seama ca atunci cand cineva incearca astfel de practici sa stie sa se fereasca.

Cat despre lady Gaga, nu ma intereseaza persoana ei. Exista si alte metode de a iesi in evidenta intr-o maniera extravaganta, nu punandu-ti o cruce inversata pe organele genitale si pe fund. (Dumnezeu sa ma ierte).
Care om salbatic descris in texte?

Last edited by Panthera; 23.06.2010 at 12:24:29.
Reply With Quote