Citat:
În prealabil postat de Hector
Stie cineva cum inserez poze din calculator intr-un topic, dar sa imi apara (pe ecran) mai mare decat cum iti apare daca o pun la ,,Atașamente". Am impresia ca daca o pun la atasamente mi-o posteaza prea mica.
Am vazut pe topicuri ca ,,Aniversari membrii forum" ca pozele sunt afisate in format mai mare. Cum fac si eu asta, dar cu poze din PC?
Thank you.
|
Te duci pe http://imagebin.ca/ (sau mai orice serviciu de upload imagini), îți alegi imaginea care vrei, dai Upload.
Apoi urmezi linkul care îți apare pe ecran și vei vedea imaginea ta. Dai click dreapta pe ea și selectezi să copiezi adresa imaginii.
Revii pe forum și scrii [img] dai paste la adresă și apoi [/img]
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
|