Citat:
În prealabil postat de gavriil
Atunci dece a dat HRISTOS apostolilor puterea de a boteza cu DUHUL SFINT daca DUMNEZEU poate da DUHUL SFINT fara ca sa intervina un om ?
Adevarul este ca nu poti accepta marirea care ea fost data FECIOAREI MARIA de catre DUMNEZEU ear asta e un lucru rau .
|
unde am zis eu ca nu accept marirea care i-a facut-o Dumnezeu? nu-mi rastalmaci cuvintele. Dar marirea asta nu inseamna ca ea putea da Duh Sfant.
Citat:
În prealabil postat de gavriil
Uite ce spune Ingerul Gavriil FECIOAREI MARIA.
35. Si raspunzand ingerul, i-a zis: "Duhul Sfant Se va pogori peste tine si puterea Celui-Preainalt te va umbri [COLOR=#0000ff]6[/COLOR]; pentru aceea si Sfantul Care Se va naste din tine Fiul lui Dumnezeu Se va chema.
Uite ce sa intimplat cind au primit apostolii SFINTUL DUH .
3. Si limbi ca de foc [COLOR=#cd6d30]3[/COLOR] li s'au aratat, impartite, si au sezut pe fiecare din ei.
[COLOR=#004276]Mt 3:11[/COLOR], [COLOR=#004276]Lc 3:16[/COLOR]
<LI sizset="13" sizcache="0">4. Si s'au umplut toti de Duh Sfant si au inceput sa graiasca in alte limbi, precum le dadea lor Duhul a grai.
Nu vezi nici o asemanare intre aceste versete la pogorirea DUHULUI SFINT asupra apostolilor si asupra FECIOAREI MARIA .Adevarul este ca la FECIOARA MARIA sa intimplat inainte cu mult timp fata de apostoli pogorirea SFINTULUI DUH.
|
chiar nu vad nici o asemanare. unde vezi tu ca a vb Maria in limbi? unde ai vazut tu limbi de foc cand s-a coborat Duhul Sfant peste Maria?