View Single Post
Vechi 23.06.2010, 16:26:32
Panthera Panthera is offline
Banned

Data înregistrării: 13.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Interesantă perspectivă: adevărul e rasism la tine duduie? Chiar că ești dusă cu zăhărelul dacă tu crezi că jurnalismul ăsta de doi bani (din toate țările) spune adevărul.

„Libertate, Egalitate și Fraternitate” au zis și porcii nenorociți de revoluționari francezi când aruncau preoți catolici în mare sau le tăia gâtul. Asta au zis și comuniștii. Egalitate, femeia-i bărbat și bărbatu-i femeie, suntem la fel bla bla bla și cu toate ăstea ei exterminau pe toți oamenii cu nevoi speciale și pe handicapați. Foarte egal într-adevăr. Fraternitate în ce? În drăcovenii?

Cei inițiați în porcăria lor masonică nu au idee în ce se bagă. Abea mai apoi pe la gradul 32, 33 află că de fapt marele arhitect al universului nu este Dumnezeu, ci lucifer, steaua dimineții, domnul luminii și alte prostii. Totul este o fațadă de care se lovesc cei ce nu știu sau nu vor să caute în profuzime, așa cum ești și tu.

Ce, crezi că forumul ăsta e un loc în care poți să vii să zici „Ia să mă contrazic cu încuiații ăștia că nu știu nimic.”? Tu crezi că gata așa am visat azi-noapte înseamnă că ăsta-i adevărul? Noi chiar am cercetat înainte să ne asumăm adevărul.
Adumi provele.
Si ce se intampla daca masoneria il roaga pe Satana? Vine antichristul, ok. Tu oricum ai bilet pentru viata vesnica langa Dumnezeu, ce te doare?
De ce, religia nu considera barbatul egal cu femeia? De ce femeile (fiind egale) nu pot deveni preutese si diacon si nu mai stiu ce grad religios?
Zi-mi si mie, inainte de revolutie franceza, cine avea putere in politica, stat si economie? Nu era Biserica Catolica? Cand au doborat comunismul, nu l'au omorat pe Ceasescu ca sa cucereasca liberatea?
Si eu sunt de acord ca masoneria controleaza politica tarilor, dar nu cred ca au ca baza satanismul.
Oricum fata de razist ai facut-o, se intelege foarte bine din posturile tale. Tu nu esti asemanator cu Hitler, esti EL.