Citat:
În prealabil postat de colaps
Domnule, adevărul este că Dumnezeu a creat lumea în 6 zile, așa cum zice și în Facere/Geneză și a șaptea a lăsat-o pentru odihnă.
Pământul are în jur de 7000-8000 de ani vechime. Nu că a creat Dumnezeu big bangul sau că El a făurit procesul de evoluție.
Calea de mijloc este cea a credinței în Dumnezeu, în Iisus Hristos și în Cuvîntul Lui. Nu creem noi acum o îmbinare de idei doar pentru a împăca taberele. Adevărul este unul, neschimbat și acela trebuie făcut cunoscut.
|
Eu nu afirm ca Dumnezeu a creat big-bang-ul, ori ca Pamantul are 2,5 miliarde de ani, eu spun ca este posibil ca "evolutia" sa fi fost o
unealta/scula pentru desavarsirea Creatiei. Basca ca, la fel de posibl este ca o zi de acum 8000 ani sa fi "durat" foarte bine mersi 1000 de ani raportat la prezent ori 1000 de secunde raportat la acelasi prezent...numai Dumnezeu stie. Si acum, da, Adevarul este unul si se numeste Iisus Hristos punct. A, si inca ceva, calea de mijloc nu exista, exista doar intunericul ori lumina, calea de mijloc se numeste compromis si nimic mai mult.
Inca odata ma explic, eu am punctat ca si supozitie de altfel, faptul ca in procesul Creatiei s-ar fi putut folosi si logica evolutiei din primitiv inspre complex, dar sub directa actiune a Divinitatii, sau mai pe scurt a Dumnezeului care este Unic, Omniprezent si fara de sfarsit ori inceput.