Citat:
În prealabil postat de colaps
Iar minciuni. Tu doar limba mincinoasă știi să vorbești? Te-ai mutat în Occident și te-a prostit sau te-a făcut credulă?
Nu există nici o probă științifică care să ateste veridicitatea evoluționismului! E o poveste de copii! Și Scufița Roșie are șansă mai mare să fie adevărată!
|
Minciuni? Dar tu numai Biblia stii sa o citesti?
Ce-mi zici de paleontologie, care cu cat mergi mai inapoi in trecut gasesti fosile diverse. Un elefant de azi nu-l gasesti la fel cum era cu milioane de ani in urma. Si dispozitia sedimentara a straturilor rocioase sunt prove concrete a evolutiei.
Distribuzia speciilor pe pamant: de exemplu faptul ca varietaiile de o specie se presenta in multe parti a lumii. Cu miscarea continentelor, multe mammifere au trebuit sa se adapteze la noiile ambiente, de exemplu elefantul, care il gasim si in Africa si in India (India fiind in trecut atacata de continentul Africii). Elefantul indian nu poate supravietui in ambientul Africii, in savana.
O alta prova este evolutia observabila: bacteriile care muteaza si devin resistenti la antibiotici (vorbim de o celula). Este dificil sa se produca un vaccin care eficaci la 100% pentru o gripa stiind ca timpurile de mutaziune a virusului este egala la timpul de a pune un vaccin in comerciu.
In occident sunt multe fapte care le au descoperit si religia le a acceptat, de asta tarile di ovest sunt mult mai inaintate decat voi care inca trebuie sa descoperiti focul. Va venii si in tarile ca Romania teoria evolutionistica si va fii acceptata, stai linistit. Ai vazut ce s-a intamplat cu zeii greci, foarte onorati, si dupa au descoperit ca totul a fost inventat? Acceasi chestie se va intampla cu crestinismul peste vreo suta de ani. Iti place defintia "mitologie crestina"?
Oricum teoria evolutionismului nu este o poveste, este o realitate, numai ca tu si multi alti nu o acceptati (inchiderea mintii). Te credeam mai intelept citind posturile tale, dar vad ca m-am gresit din punctul asta de vedere. Crezi in cuvintele care le zice un preot (prin sitele care mi le-ai dat sa citesc), care habar nu are de politica si masonerie, si negi in mod absurd o teorie care a fost studiata si provata de sute de oameni de stiinta. Pai asta este un parados. Si acuma sunt eu aia naiva care cred in povesti (studiate si provate macar).
Magarul care il cheama prost pe asin. :)))