Citat:
În prealabil postat de colaps
Mă așteptam foarte mult la un asemenea răspuns. Orice ți-aș fi dat nu erai mulțumită. Păi normal, tu vrei probe și interviuri acordate savanților! Păi 99% din savanți Îl neagă pe Hristos, sunt antihriști! Ce să te aștepți de la vrăjmașii creștinismului? Să zică ceea ce ai nevoie să auzi?
Da, savanții moderni sunt inamici ai Creștinismului căci nu mai au la bază știința, ci minciuna! Mă refer aici la cei care chiar au putere să schimbe sau să influențeze opinia publică. Așa au mințit întotdeauna lumea, că există încălzire globală, că trebuie să reducem populația pămîntului. Ei fug de Creștinism ca dracu de tămâie chiar dacă știu că este adevărat!
|
Ai un punct de vedere, cum am spus in alte posturi, complet ridicola. Si tu ce te asteptai de la stiinta: sa descopere ca pamantul a fost creat impreuna cu soarele? Ca dumnezeu cu o batere de palme a creat toate speciile animale si de plante de pe pamant? Ca am fost creati din noroi???
Stiinta este adevarul, sau o alta organizatie a masoneriei??? Nu crezi in incalzire globala? OK, dar vor fi fii tai care vor trai pe pielea lor accest fenomen. Ortodoxia nu se desvolta ca mentalitate, si de asemenea va disparea: cum spune legea naturii, invinge cine-i mai puternic.