Subiect: BLESTEMUL
View Single Post
Vechi 24.06.2010, 11:37:07
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

stiu doar ca blestemele de parinti se prind in masura in care parintele tau sufera iar tie nu iti pasa pur si simplu chiar daca acel parinte nu blesteama totusi va exista unul nevazut care il va paste pt suferinta si durerea provocata parintelui tau cum are fii ficeorul care isi bate tatal,la randul lui pace nu va aveea si nici liniste............
nu stiu in cazul in care parinti ar fii betivi si ar cere bani de bautura si nu le dai atunci ei incep a blestema nu stiu cat se prinde acest blestem?????
cu totate ca ei cer de bautura si se folosesc de blestem ca o intimidare a copilului...
dar in cele mai multe ori cred ca se prinde daca copiii nu apuca sa si cera iertare fata de atitudinea lui si sa i para rau in sufletului pt cele intanplate ca asta e si marea taina a NT iertarea...care sa vina din ininma si nu de pe buze formal.......
eu cred caci cum ne purtam noi cu parinti nostri asa si noi vom fii tratati dar incercam sa negam acst lucru sa zicem ca asa a fost sa fie.....
e adevar ca daca lasam in voia Domnului si avem credinta cat de mica in iubire fata de cei din jur e posibil sa schimbam cursul vieti prin faptele noastre....
dar oricum nu cred ca e de joaca cu blestemele parintilor....eu cred ca se prind,cred cu exceptia celor care blesteama pt bani de bautura!daca gresesc corectati ma!
Reply With Quote