View Single Post
Vechi 24.06.2010, 12:31:38
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Panthera Vezi mesajul
Nu vad cei rau sa fii o pisica in viata trecuta. E mai bine sa fii un animal decat un om: fara responsabilitati, fara toate complicatiile si problemele care ti le da viata, fara suferinte o psihiche... manaci si dormi :D.
...si daca omori o musca, automat vei fi reincarnat in musca data viitoare si vei fi omorat de altcineva care va fi condamnat de legea fatidica a karmei in alta musca si tot asa forever (cum se va rezolva problema?!)... Dar ce se intampla daca ai omorat cateva mii de insecte in viata de acum? Evident ca vei fi reincarnat de cateva mii de ori numai ca sa-ti ispasesti pedeapsa karmica! Vai de soferi si de macelari si de cei care dau cu insecticide peste orase! :))

Si peste multe miloane de miliarde de ani (este dat si numarul de ani ai eonului in curs, care are muuuulte cifre), cand toti se vor detasa cumva de legea nemiloasa a acestui sir nesfarsit de plati, indiferent de ceea ce ai facut in vietile de pana atunci, vei ajunge oricum bun si vei fi asimilat in matricea impersonala a lui Brahman cel distant, neapropiat si necunoscut. Vrem - nu vrem, mantuirea na paste pe toti! :P

Atentie ce mancati la pranz! :D

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote