View Single Post
Vechi 24.06.2010, 14:35:12
trifiacob
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Laur28 Vezi mesajul
Stiu, dar cand am intrebat de ce 3 (sau orice alt numar care are valoare simbolica in crestinism) nu m-am referit la ce simbolizeaza, ci la de ce ar fi rugaciunea cu 3 lumanari ( sau 9 ) mai speciala ca cea cu doua sau cinci ? Parintele Argatu spune ca pentru vraji (nu ma intereseaza aspecul) aprindem 9 lumanari. Alt parinte spune , pentru alta problema care macina sufletul cuiva, 3 lumanari plus candela. Eu de unde stiu daca pentru vreo problema aprind una, trei, sapte etc. lumanari? Asta daca are vreo importanta.
As vrea sa iti spun tie si pt. altii ca cele9 luminari nu e prea indicat sa le folosesti fiind-ca reprezinta un simbol magic si il infruntam pe cel rau cu armele lui,si pentru noi este o lupta inegala ,putind fi orcind loviti rau de tot.pentru crestinii ce nu sunt sporiti duhovniceste e suficient candela si o luminare,ce trece peste intervin pregatiri mai speciale daca vrei sa asculti ,daca nu fa ce veri tu ,ai vazut fiecare luminare simbolizeaza ceva.daca faci ce nu sti esti in teren minat.
Reply With Quote