Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 05.05.2007, 11:18:47
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Mirean,m-ai rugat(in mesageria privata)sa raspund la intrebarea de pe pe Forum.Dar te intreb eu ce fel de intrebare este aceasta?Este o intrebare la fel cu cea a fariseilor si fatarnicilor de pe vremea Mantuitorului si care oameni vicleni,sireti,farisei si fatarnici fiind voiau sa ii aduca prejudicii si rau crezand ca astfel IL vor prinde in cursa lor prin vorbe .Dar vezi tu,ca planurile oamenilor nu sunt identice cu cele ale LUI SUMNEZEU.Tu gandesti ca un muritor de foame si de sete,Dumnezeu este CEL NEMURITOR. Eu tin cu Parintele Daniel Petru Corogeanu, cu Maicutele,cu Parintele Iustin Parvu,cu Parintele Teofil Paraianu,cu Parintele Savatie,cu Parintele G.Calciu,cu Negroponte,Antiecumenism,cu Saurian,cu Jeny, cu Sofiaiuga,cu Sylvie, in cateva cuvinte,cu toti cei care tin cu Dumnezeu.Tu,Calator,Odin,Omulean sau Omulet(nu mai stiu asta),sunteti in minoritate numerica.
Ai incercat sa conduci discutia "private", de aceea ti-am indicat sa rspunzi pe forum, public, acolo unde a si fost initiata.
Tot nu mi-ai rapuns clar la intrebare.
Sa inteleg ca te opui deciziilor Sinodului (din moment ce il aperi pe Corogeanu, asta faci).

Adica te consideri superioara ierarhilor din Sf Sinod, consideri ca ei au gresit.....
Cei pe care i-ai enumerat tu nu sunt la numar nici cat membrii Sf. Sinod.
Pr.Calciu si pr. Savatie ce sa spun...sper ca aicitit postarile despre ei. Primul un popa fugar in Biserica Rusa ca a lovit in Sinod decredibilizand Biserica, iar celalalt un lobbyst pentru interesele episcopului sau....

Negroponte,Antiecumenism,cu Saurian,cu Jeny, cu Sofiaiuga,cu Sylvie - nu cumva sunt si ei "mari duhovnici"? Sau parerea lor conteaza mai ult ca a Sf. Sinod?

Tot asa s-au departat si protestantii, contestand ierarhia (in cazul ala Papa).

Si vad ca tot nu ai raspuns. Daca esti asa sigura ca esti de partea, "buna" de ce nu dai un raspuns clar?