View Single Post
Vechi 24.06.2010, 18:08:13
stroie cosmin stroie cosmin is offline
Banned

Data înregistrării: 16.06.2010
Implicit Drept la replica

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Care acum frate că Masoneria a existat de peste 300 de ani. Nu este o invenție. Exista și pe vremea Imperiului Rus. Se chinuia Antonescu în interbelic să extermine fiecare fiară masonică din țară și nu a reușit. Crezi că a murit așa singură?

Ben Laden nu a existat sau nu a fost terorist ci un simplu cetățean ce e așa de greu de înțeles. E o invenție „americană”. Unde vezi tu promovată masoneria? Ba dimpotrivă, se caută a fi ascunsă cât mai mult, pentru ca majoritatea să nu afle exact cine controlează bogățiile țării lor.
Dacă există loje masonice în fiecare țară pe care scrie mare „LOJĂ MASONICĂ” cum atunci să nu existe că nu înțeleg?

Dar normal, la ce să te așteăți, ignorantul ne face proști pe față dar uită să se gândească la sine. Eu îți sugerez să te documentezi înainte să vorbești. Crezi că suntem naivi? Păi noi cercetăm înainte să credem în ceva, nu ne apucăm gata a zis la TV nenea prezentatoru înseamnă că e adevărat...

Nu intelegi ca totul este manipulare, si mos craciun exista parca de peste 300 ani, daca te documentezi este ok, bravo. Dar apropo la cate intalniri masonice ai fost??Ce inseamna masonerie???, care sunt inscriptiile??. Masoneria in esenta este o adunatura de constructori. Eu m-am saturat de atata minciuna, daca am bani garla incep sa imi fac publicitate si indoctrinez lumea ca eu conduca si detin controlul suprem. Masoneria este inventie intelege, nu mai dam vina pe nimeni ci pe umbre gen masoneria. Sunt mi de organizatii pe pamant , gramezi de nebuni adunati la olalta, hai ca m-am saturat.
Reply With Quote