View Single Post
Vechi 24.06.2010, 19:07:25
vidoveczandrei's Avatar
vidoveczandrei vidoveczandrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.02.2010
Locație: oradea
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vidoveczandrei
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
E o optiune. Personal nu am nici o garantie ca mortii se pot ruga pentru vii, dar de Dumnezeu stiu sigur ca ma iubeste si si-a dat viata pentru mine. Asa ca prefer sa-mi duc rugaciunea direct lui Dumnezeu si sa nu mai pierd timpul cu posibili intermediari. E mai bine sa merg direct la sursa.
Nici in sfintii vii nu-mi pun prea mare nadejde si nu le cer sa se roage pentru mine. Or fi sfinti, dar au si ei problemele si slabiciunile lor. Ma rog lui Dumnezeu, iar daca EL vrea ca sfintii sa se roage pentru mine le va spune El sa o faca. Imi imaginez ca as fi singura pe pamant si nu as avea sfinti. Ce as face atunci? Dumnezeu e intotdeauna langa mine. :)
Ce slabiciuni?au avut pe pamant dar lea invins aceste vicii care au avut ei,dar invataturile lor nu ai nevoie de ei in care cu ajutorul harul Duhului Sfant,dar ei ne iubesc,se pare ca vrei sa mergi asa inainte sper ca stii de Scara a lui Ioan Scararu arata in iconografia bizantina cum oameni urca pe o scara si la capat este Domnul Iisus intizand mainile Sale,vezi ca mai pana acolo ai de urcat,ca sunt anumite virtuti care trebuie sa mergi pana la smerenia cea adevarata.

Last edited by vidoveczandrei; 24.06.2010 at 19:11:49.