View Single Post
Vechi 24.06.2010, 21:57:05
stroie cosmin stroie cosmin is offline
Banned

Data înregistrării: 16.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu-l cunosc pe domnul Scararu, dar cunosc ce spune Dumnezeu in Biblie si sper ca acest domn sa nu-L contrazica. Domnul Iisus nu e in capatul vreunei scari, ci la usa inimii omului:

"Iată, stau la ușă și bat; de va auzi cineva glasul Meu și va deschide ușa, voi intra la el și voi cina cu el și el cu Mine.
Celui ce biruiește îi voi da să șadă cu Mine pe scaunul Meu, precum și Eu am biruit și am șezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui" Apocalipsa 3:21.22

Desigur ca toata viata trebuie sa ne sfintim si sa ne rastignim firea pamanteasca.
Bravo Dorina, esti pe calea ceea dreapta, tine-o tot asa si nu te lasa influentata de cei ce nu-l cunosc pe Isus, caci vor fi asemenii alora care pretindeau ca scot draci din om si cand au inceput sa ordone dracilor "In numele lui Isus iesiti din acest om" Draci au spus pe Isus il cunoastem dar pe voi nu si apoi i-a snopit din bataie ( este scris in biblie in noul testament aceasta istorisire). Asa sunt si astia, cauta sa te duca prin diferite lacasuri cica sa ne rugam prin sfinti lor ( morti de altfel), noi ne rugam la cel viu caci domnul a spus "Lasa morti sa-si ingroape morti"