View Single Post
Vechi 24.06.2010, 22:00:36
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
draga Doriana

"domnul" asta Scararul e un prieten de-al lui Hristos (viata si minunile ce se fac prin alesii Lui ne incredinteaza de asta) iar noi vrem ca prietenii Lui sa fie si prietenii nostri ca asa e in familia lui Dumnezeu.

comunicam unii cu altii, invatam de la cei care au ajuns deja acolo.
daca noi, pacatosi fiind, ne rugam aici si acum si pentru ceilalti, nu crezi ca si prietenii Lui ajunsi deja acolo se roaga si pun cate o vorba buna pentru noi?

Nu zic sa ai alta prioritate in afara lui Hristos dar ti se pare ca putem avea o relatie egoista cu Hristos, ceva de genul, "nu ma intereseaza prietenii Tai pe care ii ai dinainte, mama Ta si restul, eu vreau ca doar eu sa fiu al Tau"?
Draga delia, respect parerea ta si cred ca intr-un anume punct ai dreptate. De acord ca toti suntem mladite, dar, dupa parerea mea, asta nu inseamna sa le cer eu altora sa se roage pentru mine si sa ma ajute, ci sa ma rog eu pentru ei si sa ii ajut. Crestinismul e in principal o religie care se daruie.

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
asta inseamna ca tu esti singura in relatia ta cu Dumnezeu, Ioan Botezatorul iarasi, fiecare sfant sau simplu om la fel?
Adevarul e ca asa ma simt. Vad prieteni si frati in jurul meu, ma bucur de ei, ma ajut cu ei, dar stiu ca va veni o zi cand ei nu ma vor mai putea ajuta si voi sta inainea lui Dumnezeu singura-singurica. Asa ca ma pregatesc de acum, asa cum spune Sf Ap Pavel:

"Și aceasta v-o spun, fraților: Că vremea s-a scurtat de acum, așa încât și cei ce au femei să fie ca și cum n-ar avea.
Și cei ce plâng să fie ca și cum n-ar plânge; și cei ce se bucură, ca și cum nu s-ar bucura; și cei ce cumpără, ca și cum n-ar stăpâni;
Și cei ce se folosesc de lumea aceasta, ca și cum nu s-ar folosi deplin de ea. Căci chipul acestei lumi trece." 1 Cor 7:29-31

unde adaug eu "cei ce au prieteni sa fie ca si cum n-ar avea" :)
Ma straduiesc, atat cat pot, ca Dumnezeu sa fie preocuparea principala a vietii mele, caci intr-un final voi ramane doar eu , singura inaintea Lui. Si atunci doresc sa imi spuna ca ma cunoaste. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14