View Single Post
Vechi 24.06.2010, 22:15:34
stroie cosmin stroie cosmin is offline
Banned

Data înregistrării: 16.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Pana cand vom accepta sa ni se arunce in fata vorbe de ocara la noi acasa?! Uitati-va la mesajele de mai sus, cum isi permit unii utilizatori ai acestui forum sa spuna "Piei Satana!" unor vorbe pline de traire ortodoxa!!

Daca un ortodox mai putin intarit in credinta sa intra pe acest site sa caute sprijin, mangaiere si povata in adevar, da peste postari ca cele de pe acest topic iar acestea ii vor sadi indoiala si razvratire in suflet!!
"Cred, Doamne, ajuta necredintei mele!" - insa cum??

Ce ne e mai de pret, politetea fata de convivii protestanti sau ortodoxia?? Alegem sa dam loc de manifestare tuturor cultelor in spiritul political correctness-ului atat de actual (si de putred ca concept imi permit eu sa adaug) insa nu ne dam seama ca in felul acesta riscam sa-i ratacim pe unii dintre noi inspre alte "meleaguri" spirituale care nu au foarte multe in comun cu ortodoxia.

Vrem discutii, dialog, polemica, incrucisare de spade retorice, samd, atunci putem merge pe un teren "neutru", cum sunt dealtfel multe portaluri, forumuri, cafenele virtuale pe acest Internet. Acolo ne putem lupta cu propriile adevaruri in mana cat dorim.
Insa aici, pe forumul crestin-ortodox, sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, si-anume discutii intaritoare in credinta ortodoxa.

Iertare si Doamne ajuta!
Chiar asa la Satana in casa sa-i spui sa piara, ai dreptate, oare Isus cum a putut sa spuna Piei Satana cand doar a venit pe pamant unde clar Satana guverna.