View Single Post
Vechi 05.05.2007, 16:37:04
alinutza0707 alinutza0707 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.07.2006
Implicit

ziua buna la toti,incerc sa deslujesc o onigma cu toate ca atunci cand veti citi veti avea pareri diferite.de mici copii fiecare dintre noi avem un vis pe care o data cu trecerea timpul am vrea sa devina realitate,ajungem la varsta maturitatii cand viata ne ofera destule incercarii si prieteni printre care fragmente din vis,tu incerci sa te agati de ele traiesti prin ele crezand ca ti se va indeplini-dar nu este tocmai asa cum ai crezut,traiesti momente unice de iubire fata de cel care ai vrea sa-ti devina sot iar visul sa se implineasca dar totul se spulbera cand iti spune ca el vrea sa faca altceva ce tie iti place cel mai mult dar este nevoie de renuntare la iubire,renunti la iubire ptr el-(aici studentii la teologie inteleg mai bine-care devin preoti de manastire),acel vis al tau se stinge traind doar ptr tine de a te reface.timpul si lacrimile tale sunt transformate in micute stelute pe care le tii in time si care ai vrea sa le transmiti celor dragi,incerci sa te refaci iar prietenii sunt cei care te ajuta sa vezi viata in roz bucurandu-te de fiecare zi stiind ca Cineva acolo sus te-a ascultat de fiecare data cand puneai capul sa dormi,iar acel vis continua in imaginatia ta.se intampla de cele mai multe ori ca atunci cand nu mai astepti nimik de la viata sa apara el sa te faca sa traiesti si sa visezi din nou,dar oare ce este mai important ptr voi ce cititi sa vi se implineasca visul sau ceea ce-mi doresc si eu sa am parte de o fam. armonioasa un sot care sa ma iubeasca sa-l iubesc sa domneasca pacea si cel mai important Credinta.sau oare dc imi doresc cel mai mult un viitor sot "preot"nu o sa am parte cu toate ca este o mare concurenta cine sa ma cucereasca-dpvd ce m-ati sfatui o casatorie cu cineva care nu simte inca acel sentiment de iubire dar care tine enorm la mine,sau un "flusturatic student la teologie".Ptr mine cel mai imp este ca acel care va fii sa ma iubeasca ,ocroteasca ,sa domneasca armonia si tot ce este mai frumos in credinta si speranta ca cineva acolo sus are grija de fiecare lacrima varsata.
Reply With Quote