View Single Post
Vechi 25.06.2010, 00:11:54
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Frumoasa analogia credinta-foc si sunt intru totul de acord cu ea. Si cred ca nu e copy-paste din vreun prieten . :)
Problema mea e aici: "dar aici intervin prietenii lui Hristos, in special maica Lui, care nu se joaca cu brichete de 2 lei, ci cu focul rugaciunii adevarate ca o faclie mare aprinsa."

Nu pot sti ce fac sfintii dincolo; posibil sa se roage, de ce nu? Nu-i opreste nimeni sa se roage si daca sunt atat de interesati de binele meu eu le dau voie sa o faca :)
Problema e la mine. Eu am o anumita credinta si o anumita putere spirituala; limitata. Ma gandesc cum o voi folosi mai eficient. Voi inalta rugaciunea mea catre Singurul care poate sa ma izbaveasca, Cel ce nu e om si a Carui putere depaseste cu mult puterea tuturor sfintilor la un loc, sau voi apela la intermediari? Mie mi se pare mai practic , daca tot depun o cerere, sa o depun la director si nu la subalterni [scuzati comparatia cam nepotrivita]:)
draga doriana

nu e vorba de intermediari, ci de comunicare si cu ceilalti membri ai familiei lui Dumnezeu. Subliniez la nesfarsit, Dumnezeu depaseste orice puteri ale tuturor. dar El ne vrea pe toti in relatie de comuniune unii cu altii.

tu in familia ta (si in comunitatea din care faci parte) comunici numai cu seful?
pe ceilalti prieteni ai directorului ii sfidezi? sunt convinsa ca nu.
pai si atunci de ce tocmai lor, celor din familia lui Dumnezeu le dam ignore?