Citat:
În prealabil postat de Mihailescu-Marin Daniel
Acum eu vin cu o completare la ceea ce a-ti spus voi.
Am fost intr-o Duminica la biserica, imbracat in pantaloni scurti si in tricou si cu sandale (ca la mare) dar am stat afara din biserica, unu pentru ca nu mai era loc si doi ca era foarte cald afara (de aceea m-am imbracat asa) mai fac o mica paranteza (eu din cauza greutatii corporale am probleme cu caldura). Am stat cat am stat la biserica si dupa aceea m-am intors acasa.
In fata blocului erau oameni care jucau carti, am trecut pe acolo, am salutat, am purtat o mica discutie la care un om mi-a zis: "si tu asa ai fost la biserica imbracat?".
I-am dat un raspuns rautacios, dar asta mi-a venit:"Decat sa stau in fata blocului si sa joc carti Duminica, mai bine ma duc la Biserica in pantaloni scurti".
Acum va las pe voi sa judecati cine are mai mare dreptate.
|
Dreptate nu are niciunul,dreptatea inseamna in primul rand iubire,pace si intelegerea slabiciunii celuilalt.Amandoi sunteti vinovati de pacatul judecatii.Stii pilda cu fariseul si vamesul...
Si o intrebare? Cand ai stat in curtea Bisericii,ai mai avut aceleasi stari care ni le-ai descris? Ai mai plans?