View Single Post
Vechi 25.06.2010, 09:30:27
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
daca tu crezi ca Maica Domnului e o fiinta oarecare moarta si sufletul ei e nu stiu unde si nu impreuna cu Hristos, ce pot sa zic?

Pe Hristosul din invatatura ortodoxa nu mi-L pot imagina sfidandu-si mama.
si pe un om care are o relatie buna cu Hristos nu mi-L pot imagina intr-o relatie proasta cu Maica Lui Hristos.
Draga delia, te rog sa nu imi atribui actiuni pe care nu le fac. Te rog sa mai citesti o data motivatiile mele si sa incerci sa ma intelegi. Nu am sfidat pe nimeni, sunt convinsa ca ma voi intalni in cer cu sfintii morti in Hristos si ne vom bucura impreuna de partasia cu Hristos.
Dumnezeu nu a interzis comunicarea cu cei din iad, ci cu cei trecuti din aceasta lume. Nu a spus ca sfintii fac exceptie. Am toate motivele sa cred ca Sfanta Maria e in rai cu Hristos, dar impartirea nu se face intre cei din rai [cu care ar trebui sa comunicam] si cei din iad [cu care nu ar trebui]. Impartirea se face intre Creator si creatura. Oricat ar fi sfantul de sfant, este totusi o creatie si nu este Creatorul. Comunicarea in duh, spirituala, a fost rezervata numai pentru Dumnezeu, fara nici o exceptie. Incalcarea acestei legi aduce pedeapsa, si nu una usoara.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14