Si ar trebui sa apara de fiecare data un Si Mai Nou Testament,de cate ori nu gasim explicatie la Testamentele deja existente,care pana la urma fac ambele parte din Religia crestin ortodoxa.Pe site-ul asta lumea se bate in citate:crestinii zic ca de primesc o palma,trebuie sa intoarca si celalalt obraz,daca tot se lauda cu NV-UL;SI CATI DINTRE EVLAVIOSII CRESTINI FAC ASTA,DRAGII MEI?Laudati-va cu faptele voastre,nu cu cartile,deci.Cati criminali de tot felul,pedofili sau homosexuali,sau tot felul de deviati nu sunt,sau cel putin se nasc din parinti crestini?Dar nimeni nu va face din faptele lor"teroarea crestina",cum stiu sa numeasca"teroarea islamica" niste oameni care nu au nimic de a face cu religia,ci din simplul fapt ca ei sunt de origine araba.Sunt inca multe persoane care fac confuzii de genul:musulman inseamna arab.In incheiere as vrea sa va informez ca nu sunt nici musulmana(ca nu se zice musulmanca),nu am nici prieteni si nici iubiti musulmani.Eu sunt doar in cautarea adevarului.:rolleyes:
|