Subiect: Casa protestanta
View Single Post
Vechi 25.06.2010, 11:08:17
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de george.marian Vezi mesajul
Arata clar porunca lui Dumnezeu, chiar El porunceste sa ii construiesti lucruri si obiecte sfintitoare. Atat timp cat sunt binecuvatate de El, nu se aduce idolatrie.
Dumnezeu a poruncit sa se construiasca anumite obiecte cu anumite scopuri. In momentul in care oamenii le-au adus inchinare Dumnezeu s-a maniat. Omul e pur si simplu teribil; daca nu gaseste ceva vizibil sa sarute nu mai poate crede. Pentru ca e carne pacatoasa si se orienteaza spre planul fizic, refuzand sa investeasca in planul spiritual. E mai comod asa.

Cum am spus, nici macar chivotului nu i se aducea inchinare, nici cinstire nici venerare, cum spui tu, desi se spune clar ca Dumnezeu se cobora in mijlocul heruvimilor. Nici atat sa fie sarutat sau atins. Stii ce a patit Uza cand a atins chivotul lui Dumnezeu ca sa-l sustina sa nu cada? A crapat pe loc. Nu ar fi apucat sa-l sarute.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote