View Single Post
Vechi 25.06.2010, 11:17:07
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Vorbesti de dovezile existentei lui Dumnezeu de parca aceste dovezi ar fi atat de evidente ca doar un mort ar putea sa nu zica "da exista".
Poti sa-mi dai si mie 2-3 exemple??????
Nu pot sa ti-l arat pe Dumnezeu atat timp cat ai ochii acoperiti. Nu ca nu ar fi dovezi, toata lumea din jur e dovada existentei lui Dumnezu. Nu trebuie sa te chinui prea mult sau sa fii un geniu sa vezi ca totul are o Sursa, cum e si logic. Insa omul, frustrat de faptul ca nu vede, decide ca totul trebuie sa aiba alta explicatie, fie ea si una jenanta, gen maimuta, sau fantasmagorica, gen supa cosmica. In stilul asta poti decide ca si eu am alta explicatie sau sunt picata de pe Marte, e la fel de veridic.
Eu nu pot decat sa ma rog sa ti se deschida ochii sa Il vezi. Dar daca tu nu iti doresti asta va fi zadarnica si rugaciunea mea. Totul e sa iti doresti, iar daca iti doresti sa-l cunosti pe Dumnezeu El e credincios si iti va darui acea zi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote