Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 05.05.2007, 18:21:50
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Mirean,stiu ca nu e bine sa vorbesti de rau pe morti(referitor la Parintele Gh.Calciu).Si mai stiu ca B.O.R.-ul nu il reprezinti tu si nu te reprezinta invatatura de credinta a acestuia,din urmatoarele motive:Membrii B.O.R. si toti credinciosii Bisericii Ortodoxe Romane se presupune ca isi iubesc aproapele ca pe sine insusi,dupa ce mai intai IL iubesc pe Dumnezeu.Tu din moment ce pui intrebari ca ale fariseilor,fatarnicilor si ipocritilor care vroiau sa Il prinda si pe Mantuitorul cu vorbe prin intrebari ticluite si cu 2doua sau mai multe intelesuri,dar si pe Sfantul si Mare Prooroc si Inainte Mergatorul Domnului,Sf.Ioan Botezatorul,nu cred ca trebuie sa iti raspund la ac.intrebare nelalocul ei si necorespunzatoare unui crestin-ortodox.Din moment ce tu defaimi,sfidezi,discreditezi,injosesti pe aproapele barfindu-l,judecandu-l,clevetindu-l,nu cred ca tii a2-a porunca a Lui Dumnezeu ci,din contra, o incalci,si tocmai de aceea nu meriti un raspuns din partea mea pt.ca tu nu respecti pe semenii tai,daramite sa ii mai si iubesti,si chipurile,te mai consideri si numesti si crestin-ortodox.Pacat,mare pacat.Dumnezeu sa ne ierte pe noi toti,caci noi toti am pacatuit si nu este nimeni fara de pacat inaintea LUI.