View Single Post
Vechi 25.06.2010, 11:57:55
Unknown's Avatar
Unknown Unknown is offline
Member

Data înregistrării: 30.04.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Deci nu voi care credeti orice bazaconie aveti o problema, noi suntem aia rai pentru ca scoatem in evidenta ridicolul credintelor voastre. Foarte interesant.

PS iti lipseste simtul umorului si asta nu e prea sanatos. Mai relaxeaza-te!
Sunt foarte relaxata si apreciez umorul de calitate, nu batjocura. Invata sa faci o diferenta.

Ca sa intelegi, trebuie sa crezi. Ori tu nu crezi si nici nu doresti. Cum poti sa vii aici sa pretinzi ca ne luminezi pe noi? As putea sa spun acelasi lucru despre tine. Ca traiesti in ratacire si e vai de steaua ta, dar nu o fac. Nu caut sa luminez pe nimeni, cum faceti unii dintre voi:)

Am cerut doar dovada de bun simt in discutii. Pentru ca "noi stim mai bine ca voi si voi traiti cu capul in norii" o poate spune oricare. Si voi si noi. Dar noi nu venim la voi sa va jignim, ma intelegi? Doar pentru ca tu nu crezi, nu inseamna ca credinta este falsa. Tu faci alegerile tale asa cum le face fiecare. Dar nu incerca sa ne impui noua alegerile pe care le-ai facut tu. Marea majoritate a celor care cred au ajuns la credinta dupa necazuri sau bucurii, dupa experiente de viata, au ajuns cu mintea si cu inima. Au cautat! Nu s-au trezit crestini dintr-o data.

Unde anume sunteti tu si "intelepciunea" ta cand omul sufera, cand e trist, furios sau necajit? Ii alini tu durerile? Ii impartasesti tu bucuria? Nu, tu vii cu "umorul" tau, cu batjocura de fapt. Nu are nimeni nevoie de batjocura voastra.

Nu ti-am spus in ce sa crezi si cu siguranta nu ti-am impus. Am cerut bun simt. Ai auzit de el? Oh tu prealuminatule si preainteleptule si atoatestiutorule?

Dar sa nu deviem de la subiect...
"Dragostea îndelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandește raul. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata." (Corinteni I-13)

Last edited by Unknown; 25.06.2010 at 12:07:50.
Reply With Quote