Citat:
În prealabil postat de costel
Doriana, diavolul niciodata nu ajuta pe cineva spre bine. Daca ai cerut sa primesti vindecare prin magie alba si ai primit dupa un timp, nu pune asta pe seama puterii magiei albe, ci pe rugaciunea altora pentru tine.
|
Costel, eu stiu prin ce am trecut. Te asigur ca nu s-a rugat nimeni pentru mine, ca nu stiau decat cateva persoane fara Dumnezeu, iar rugaciunile lor oricum nu puteau duce la resorbtia unei tumori. Nici macar eu nu m-am rugat, ca nu-l cunosteam pe Dumnezeu si nu aveam nici o indrazneala la El.
Vindecarea nu este intotdeauna ceva bun. Uneori Dumnezeu ingaduie sa fim bolnavi pentru a ne curati sau pentru a ne indrepta caile catre El. Prin pocainta si rugaciune putem fi vindecati.
Insa satan intervine cu o varianta mai avantajoasa: nu trebuie sa te pocaiesti sau sa te apropii de Dumnezeu, ca e greu; aprinzi niste lumanari, atingi niste oase sau obiecte magice si gata! Satan ofera calea cea larga, vindecarea fara pocainta, bagand gunoiul sub covor...dar in schimb mai adauga o povara spirituala peste sufletul tau si te trage din ce in ce mai jos...pana cand Dumnezeu va fi departe, departe, imposibil de atins...