View Single Post
Vechi 25.06.2010, 15:27:39
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laur28 Vezi mesajul
Vlad, daca discutia ar avea loc intr-o maniera politicoasa, adica: intrebare-raspuns, si apoi argument-contraargument, nimeni nu ar jigni pe nimeni. Dar cand tu iti expui o parere si cel care e de alta parere te face sa te simti printre cele mai reduse fiinte ori de cate ori tu vii cu un argument, nu ai cum sa n-ajungi sa acuzi lipsa bunului simt. Eu mi-am expus parerea cu ideile ce m-au facut sa cred evolutionismul o prostie. Altii, in loc sa vina cu contraargumente legate de idei, vin cu contraargumente legate de concluzia mea.
Vlad, exista resurse suficiente pentru cei care vor sa afle despre evolutionism sau despre Dumnezeu.
Pana la urma nu este decat o problema de alegere a fiecaruia.

Este fff greu sa admiti ca un lucru este gresit daca te-ai "hranit" spiritual cu el de la gradinita (eu la gradinita am aflat ca oamenii se trag din maimute :)) )
Fi-miu a invatat despre dinozauri la gradinita (cu nume, alimentatia fiecaruia etc...) Care este rostul? Nu cumva este tot o lectie ascunsa despre evolutie?
Asta suntem programati sa gandim azi!

Alternativa evolutionismului este existenta lui Dumnezeu.. ei, cum vrei sa-l fortezi pe un ateu sa accepte asta?
Toate "dovezile" existentei lui Dumnezeu sunt foarte personale. Eu nu pot vorbi despre acestea nici macar celor mai dragi, atat de personale sunt. Tot ce pot face este sa-mi indrum copiii sa creada ca sa vada si ei cum Dumnezeu este prezent in viata lor.
Nu poti aduce argumente stiintifice.. si chiar daca poti, ele sunt egale cu zero daca omul orb si surd.
Multi au vazut pe Iisus si minunile Lui si tot nu au crezut.
Reply With Quote