26.06.2010, 02:11:50
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes
Sa inteleg ca Sfintul Apostol Pavel nu cunostea psalmii si scripturile cind se adreseaza evreilor...vezi Epistola catre evrei ...sau probabil ca ii considera crestini si nu eretici.
In mintea strimba,si lucrul drept ( cuvintele ) se strimba.
|
Nu stiu la ce te referi, poate reusesti zilele astea, totusi, sa-mi dai o trimitere exacta. Pina atunci iti propun sa reflectezi la urmatoarele:
1. Pentru aceea se cuvine ca noi sa luam aminte cu atat mai mult la cele auzite, ca nu cumva sa ne pierdem. (Evrei 2)
3. Cum vom scapa noi, daca vom fi nepasatori la astfel de mantuire care, luand obarsie din propovaduirea Domnului, ne-a fost adeverita de cei ce au ascultat-o. (Evrei 2)
26. Caci daca pacatuim de voia noastra, dupa ce am luat cunostiinta despre adevar, nu ne mai ramane, pentru pacate, nici o jertfa, 27. Ci o infricosata asteptare a judecatii si iutimea focului care va mistui pe cei potrivnici. (Evrei 10)
28. Calcand cineva Legea lui Moise, e ucis fara de mila, pe cuvantul a doi sau trei martori; 29. Ganditi-va: cu cat mai aspra fi-va pedeapsa cuvenita celui ce a calcat in picioare pe Fiul lui Dumnezeu, si a nesocotit sangele testamentului cu care s-a sfintit, si a batjocorit duhul harului. (Evrei 10)
16. Si sa nu fie vreunul desfranat sau intinat ca Esau, care pentru o mancare si-a vandut dreptul de intai nascut. 17. Stiti ca mai pe urma, cand a dorit sa mosteneasca binecuvantarea, nu a fost luat in seama, caci, desi cu lacrimi a cautat, n-a mai avut cum sa schimbe hotararea. (Evrei 12)
7. Aduceti-va aminte de mai-marii vostri, care v-au grait voua cuvantul lui Dumnezeu; priviti cu luare aminte cum si-au incheiat viata si urmati-le credinta. 8. Iisus Hristos, ieri si azi si in veci, este acelasi. 9. Nu va lasati furati de invataturile straine cele de multe feluri; (Evrei 13)
|