Romandragut,ma asteptam la altceva din partea ta,vizavi de sfaturile mele.Totusi nu ma supar pe tine din atata lucru;)
Vezi,tu,asa a facut si Dumnezeu.Si-a pus sufletul pt.noi,pacatosii,a trecut prin atatea :(si noi ii rasplatim cu multe rautati si pacate...:(Si cu atata rabdare asteaptaintoarcerea noastra...:(Eu il admir pe Cozia,gandeste la fel ca mine,asa ca nu te supara pe el.Invata sa ai incredere si in oameni,pt.ca NU EI iti vor raul.Doar ca,sunt unii,care nu inteleg prea bine cum stau lucrurile.
Si..,;)imi placea mai mult expresia "fata draga":)
Daca vrei sa afli mai multe,te sfatuiesc sa cauti un "om al lui Dumnezeu".El te poate intelege,te poate indruma cum sa-l gasesti pe Dumnezeu si cum sa te lupti cu duhurile necurate.Eu nu am daruri duhovnicesti,iar vrajmasul poate oricand "sa-mi dea o lectie"ca sa ma invat minte sa nu mai dau sfaturi.Doar stii ca este "uratorul binelui"?!
Sunt slaba,pt ca nu stau mereu cu gandul la Dumnezeu.Cad mereu in diverse ispite,in plus,am atatea piedici ca sa nu pot comunica cu tine...:(Crede-ma ca sunt sincera de felul meu.Cu asta am eu de pierdut.
|