Subiect: Este valabilă?
View Single Post
Vechi 26.06.2010, 12:38:12
ioan_strainul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Eu știu că dezlegarea este valabilă chiar dacă nu e precedată de spovada de loc, așa cum se întâmplă un unele situații de urgență (înainte de o luptă, de exemplu).
De regulă, după spovadă simțim că sufletul parcă are aripi.

Acuma, când se mai întâmplă să nu vă spovediți de mai multă vreme, spuneți înainte preotului că ați dori o spovadă generală, ca să știe la ce să se aștepte.

La fel cred si eu sarmanul si nevrednicul si mult pacatosul
Cred nu am citit si nu am auzit sa fie lasat de la inceputul biserici primare ceva in legatura cu spovedania anume cum sa se procedeze daca cineva stie sa posteze ca sa aflam si alti si cred ca avem aici intre noi sfinti preoti care pot da mai multe raspunsuri pe intelesul multimi,Iar acum spun ce cred si ce simt nu ce trebuie luat ca o invatatura sau ca o pilda ce asa cum a Ingaduit Bunul Dumnezeu sa Inteleaga fiecare dintre noi si nu cred ca aceasta trebuie sa fie un subiect de ne intelegere .
Bunul Dumnezeu a dat putere sfintilor apostoli si urmasilor acestora , dupa cum spune la faptele apostolilor adica sintitilor preoti sa lege si sa deslege toate cite se IntImpla in popor si nu cred ca spune undeva cum sa ne spovedim a lasat la aprecierea fiecarui sf. parinte ori nu credeti ca daca ia chemat la cinstea preotiei ia si imbracat cu darul duhului sfintsi lea dat puterea la cele de mai sus .
La faptele apostolilor ,In epistola catre romani a sf.ap cap 3 .citez: Toti oameni,fara osebire sInt pacatosi.

Care este deci IntIetatea Iudeului si folosul taieri In prejur?
Este mare in toate privintele,IntIi, pentru ca lor lisa incresdintat cuvIntul lui Dumnezeu.
caci ce este daca uni nu au crezut?Oare necredinta lor va nimici credinciosia lui Dumnezeu?
Nici de cum!Caci Dumnezeuse vadeste intru adevarl Sau, pe cInd omul Intru minciunapre cum este scris:>>Drept esti TuIntru cuvintele tale si biruitor cInd vei judeca Tu <<. si mai departe in tot caoitulul arata ce a poruncit Bunul dumnezeu si ce a descoperit Sf. lui .
De aceia cred cu tarie ca ori la care preot ne ducem si ne spovedim avem iertare de pacate afara de cele mentionate in biblie ca sInt ne iertate nici Inveacul acesta nici In cel viitor,Hula impotiva Duhului sfIntsi cele lalte sa credem si sa Intelegem ca nimeni nu sa luat darul preotiei ca el a avut puterea aceasta sau bani aceia nu toate sInt cu Voia si BINECUVINTAREA si Cemarea Bunului Dumnezeu ,Pt ca nimeni nu poate sa ia ceva su sa se mIndreasca cau ceva daca dumezeu nu voieste si nu cred ca noi trebuie sa stam sa analizam ce fel de slujbe su de deslegarisu de spovedanie face cutare preot nu noua ne este dat sa tacem ca nu sintem vrednici a ne judeca pe noi Insine nu pe aceia care Dumnezeu ia ales sa fie pastori turmei lui cea cuvIntatoare si sa vindece bolile prin ungrea cu undelemnul sfintit amin amin amin Slava Tatalui si Fiului si Duhuli SfInt amin .
Doame si StapInul vieti mele duhul trIndaviri si al grairi desarte al Mindriei nu mil da mie,Iara Duhul Intelegeri al dragostei de tine si de aproapele meu ,al smereniei si al ascultari de cuvIntul tau damil mie slugi tale amin +++ +++ +++ +++
Reply With Quote