Coralina, e problema ta cum iti suna ceea ce am scris si ce crezi despre mine, nimic nou, dar daca as fi gazda si as avea o asemenea atitudine as intra in pamant de rusine. Asta numai daca ma numesc crestina. Daca sunt lumeasca se scuza.
Am fost si pe forumuri np, vin ortodocsi si acolo, dar nu am vazut niciodata sa fie intrebati ce cauta si de ce nu pleaca, asa cum suntem intrebati noi de nu stiu cate ori si nici nu ma mai chinui sa raspund, da si tu un search si vei vedea de cate ori am raspuns.
Discutiile in contradictoriu apar in special acolo unde suntem intrebati, pe sectiunea Secte si culte. E normal sa se raspunda la intrebari si e normal sa spunem ce credem. Uita-te cate topice sunt cu intrebari pentru neoprotestanti. Si dupa ce raspundem la intrebari tu vii si-mi spui mie ca am venit sa conving? Asta e logica ta ? Pur si simplu imi sustin punctul de vedere. Cum traieste fiecare credinta e treaba fiecaruia si da socoteala inaintea lui Dumnezeu. Nici Dumnezeu nu obliga omul sa se pocaiasca si sa fie fericit, de ce as face-o eu?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
|