Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 06.05.2007, 01:20:07
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Mirean,cand ma refeream la limbaj,era vorba de Odin,cat despre ceea ce crezi tu, sa stii ca e treaba ta si nu a mea.Raspund numai la intrebarile formulate corect.Cat despre filmul bazat pe realitate,Parintele a fost condamnat mai intai la 8 sau 10 ani nu mai stiu sigur,o sa ma uit si o sa va scriu,dar stiu ca in final juriul a deliberat sa fie achitat cu conditia sa nu mai repete greseala de omor prin imprudenta,adica sa nu mai aiba dreptul de a mai exorciza,sa nu isi mai exercite dreptul de preot cu toate ca,o data harul dat de Dumnezeu,Acesta nu il mai ia inapoi,iar Preotul Catolic s-a refugiat departe de lume,rugandu-se pt.lume.In final il arata in film cu avocata Erin Christine Bruner la mormantul decedatei,victima a celui rau, si din care Parintele Richard Moore nu a putut sa indeparteze si sa alunge duhurile rautatii la exorcizare.Asa ca unii trebuie sa se mai uite la film din nou ca sa il priceapa.Si imi place motto-ul ei(al Emily-ei Rose)din final,in care este scris la piatra funerara asa:"Work with your Salvation with fear and trembling".