View Single Post
Vechi 26.06.2010, 17:07:13
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghindocica Vezi mesajul
Cine a venit cu gand de mantuire pe drumul Bisericii si l-a intalnit pe parintele Visarion nu a avut decat folos, cine cauta sa strambe lucrurile, bineinteles ca le va stramba si daca s-ar intalni cu Domnul Hristos, luati aminte la ce a predicat parintele nu la ce fac unii si altii care l-au cunoscut si care se lupta si ei cu neputintele. Parintele a plecat la Domnul pe care L-a iubit si pe care ne-a invatat si pe noi sa-l iubim, cu ce a gresit? Eu nu am gasit nimic rau la dansul si din aceasta cauza il voi iubi oriunde ar fi, dealtfel dansul a si spus: ca unora le va fi de mantuire iar altora de marturie, cele auzite.... atunci nu imi dadeam seama de ce o spune ca toti eram parca una dar acum ma ingrozesc cand aud persoane care '' l-au cunoscut, s-au folosit, au cules cat le-a fost de folos'' dar spun sa ne ferim'' De cine sa ne ferim ? De un om, care ne-a invatat sa-l iubim pe Dumnezeu si sa uram pacatul? Cine nu l-a cunoscut sa nu mai vorbeasca ci mai bine sa se roage , ca asa facand implineste voia parintelui fara sa-l fi cunoscut si cu siguranta se va folosi.
Nu spun ca nu a fost un parinte duhovnicesc.
Dar unii dintre ucenii sai lasa de dorit.
Din pacate mare parte din ei se afla la conducerea "Lucrarii".
Reply With Quote